19-08-09

LU 2 uur Herentals loopt

Ik loop wat achter met mijn berichten, maar hierbij toch nog even de melding van de wedstrijd "Herentals loopt". Deze gaat door het laatste weekend van juli. (volgend jaar ook vrijdag 31 juli)

Het opzet is eenvoudig: zoveel mogelijk kilometers afleggen in 2 uur tijd. Je kan dit in "grote ronden" doen van 1,840 km of in "kleine ronden" van 1,139km. (uiteraard kan je dit ook afwisselen, of wat je maar wil - je hebt een chip waarmee alles keurig geregistreerd wordt)

Je kan dit individueel doen, in groep, in estafette, maakt niet uit. Fun, fun , fun staat bovenaan. Eigenlijk hoef je ook helemaal geen twee uur te lopen als je dat niet wil, kan, ...

Zelf deed ik mee om terug wat op dreef te geraken, na 3 weken Andalusië; een duurloop van 2 uur, in een aangename sfeer, ambiance... het is beter dan eenzaam en alleen je kilometertjes te doen. Bovendien is het gratis en voor niets.

Een aangename training... toch 25km afgelegd (13 grote ronde, 1x kleine ronde) en wat bleek: ik wat nog derde dame in het klassement; EN JAWEL... ik heb nog leuke prijzen gekregen ook.

Een wasmand (letterlijk) vol koeken van LU... deze is niet voor niets in Herentals gevestigd, en heeft zijn naam aan deze loop gekoppeld. Maar ook een cadeaubon voor een bloemenwinkel, sportkousen (jammer maar mijn maat niet), parfum van Clinique en een geschenkdoosje badschuim/bodymilk.

Overzicht resultaten

19:00 Gepost door Anke in sport | Permalink | Commentaren (1) | Tags: herentals, lu |  Facebook |

Commentaren

j'apprecie votre site internet et je me permet de mettre un lien vers le mien . n hesitez pas a visiter !

Gepost door: serrurier paris | 22-02-15

De commentaren zijn gesloten.