04-05-09

Op algemeen verzoek

Ik krijg geregeld de opmerking: Jouw blog ligt precies stil? Loop je nog?

Nu heb ik absoluut tijd te kort: naast voltijds te gaan werken, is er op woensdagavond les Spaans, is er op zaterdagochtend de les fotografie, hou ik me ook wel eens graag bezig in de keuken en dien ik dus nog te trainen.
Stof genoeg dus om een blogje mee te vullen. Ik neem me dan ook voor, om het regelmatig eens over iets anders dan lopen te hebben.

Want ja, ik loop zeker en vast nog. Door de koude winter kende ik wel een dipje. Bij mij moet het MINSTENS 10 graden zijn, of mijn lichaam weigert om veel inspanning te leveren.

Intussen gaat het echter de goede weg op. De 50km van Gistel in een besttijd gelopen (4u22'05") en omdat ik dat goed had verteerd,  ook maar de marathon van Antwerpen de week nadien als training gelopen. (4u34'18") oeps inderdaad Marco uiteraard 3u34' 18"Knipogen
We bereiden ons dan ook weer voor op de 100km van West-Vlaanderen. Dit keer niet enkel het BK, maar tevens het WK en EK. Voor de derde keer op rij mag ik ook weer onze nationale driekleur verdedigen met het nationale damesteam.

Deze week staat er zondag nog de 6 uur van Steenbergen op het programma: de eerste keer dat ik een 6 uren ga lopen. Ben wel eens benieuwd hoe ik het daar ga van af brengen.

 

16:03 Gepost door Anke in sport | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Zeer goed bezig En druk! 't Beste met de 6 uren.

Gepost door: etienne | 04-05-09

marathon van Antwerpen Anke, uw marathon in Antwerpen liep je in 3u34min en niet in 4u34min. Toch even rechtzetten !!!

Gepost door: marco baetens | 07-05-09

De commentaren zijn gesloten.