27-05-08

20km van Brussel

Ik heb een haat/liefdes verhouding met de 20km van Brussel. Maar ook dit jaar stond ik weer aan de start. In 2004 was het de eerste wedstrijd ooit die ik heb gelopen, dat blijft speciaal. De massa, is iets minder leuk, maar langs de andere kant heb je het enthousiasme, de sfeer, de ambiance, supporters,...
Dit jaar liep ik mee onder de vlag van MLOZ = mutualité libre/onafhankelijk ziekenfonds, de organisatie (landsbond) die alle onafhankelijke mutualiteiten groepeert, waaronder mijn werkgever OZ. Dit om hun 80 - jarig bestaan in de kijker te zetten.
We werden reeds om 13u verwacht. Alles goed geregeld, geen stress, ...
Na de verplichte groepsfoto om 14u, trokken we met zijn allen richting start. Daar gingen onze wegen uiteen, volgens rugnummer.
Aan de start kwamen we nog Rudy Van Daele tegen, ook de hazen van 1u20 Yvan Hoste, Renaat Moyson,... allemaal ultralopers, en deelnemers in Torhout.
De wedstrijd zelf: mijn eindtijd werd 40 sec trager dan vorig jaar, maar dit is eenvoudig te verklaren:

  1. vorig jaar was er drie weken tussen Gistel en Brussel, nu maar 2
  2. ik had vorig jaar een rustige week achter de rug, nu ben ik volop in voorbereiding en dus was het al een zware week geweest.

Het heeft me als ik me goed herinner, iets meer moeite gekost om deze tijd te halen, maar dat kan ook maar een indruk zijn. Meestal herinner je alleen nog het mooie, en het afzien vergeet je snel !

Na de wedstrijd werden we nog terug verwacht voor een hapje en een drankje. Ook werden er 5 flessen verloot onder de deelnemers... en ja ik had prijs! (bubbels van brussels) Een geslaagd uitstapje richting Brussel Knipoog
Volgend jaar zullen we als alles meezit, terug aan de start staan.

19:44 Gepost door Anke in sport | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Wat was je tijd? proficiat, ik had er graag willen bijzijn maarwas te laat om in te scrijven.

Gepost door: tom | 27-05-08

De commentaren zijn gesloten.