13-01-08

RIP disrunblog

Ik wou dit nog tegenhouden, maar het is me niet meer gelukt! Filip heeft heel zijn blogje gewoonweg geschrapt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Dat je er even genoeg van hebt, dat je even geen inspiratie hebt, enz. en dat je dus even stopt met bloggen kan ik allemaal goed verstaan, maar om gewoonweg je hele blog te schrappen, nee, daar ben ik echt niet goed van! Nu kan ik niet meer zeggen: en weet je dat nog... als je een blogje herleest.
Vroeger wou ik steeds een dagboek bijhouden, maar het is me nooit gelukt. Nochtans is het boeiende lektuur om te herlezen. Net zoals een blogje moet zijn.
Alé, ik ben er heel stil van geworden moet ik zeggen.

Nog even mijn weekoverzicht meegeven:

ma: 11,5km
di: 11,5km: inlopen, 2km sneller, 2km gewoon,2km sneller, uitlopen
woe: 11,5km
do: 11,5km:inlopen, 10x400m, uitlopen
vrij: rust
za: 21,1km Natuurloop Lier
zo: 12km (nog te doen vandaag :-))
Totaal: 79km

14:35 Gepost door Anke in sport | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

drastisch Dat is wel heel drastisch .. hopelijk heeft hij er copies van gemaakt (prints), want het is altijd leuk om te lezen hoe je prestaties, tegenslagen, PR's, blessures waren de voorbije maanden, jaren .. Tja .. geen weg meer terug !! Jij blijft toch volhouden !!!!???

Gepost door: Edith | 13-01-08

jammer Had al gemerkt dat de log niet meer werkte, is wel jammer. Jullie waren er ook niet in Genk vandaag!

Gepost door: johan | 13-01-08

oei !! dat is wel erg jammer , maar kanbegrijpen als het je teveel wordt , dat je soms drastische dingen doet , jammer maar langs jou blog wil ik hem nog heeeeeeel veeeeeel geluk wensen en nog een dikke proficiat voor al zijn prestatie's
ps weet je wat hou jij ons op de hoogte dan kunnen we via jou blog Filip "proficiat wensen " sluw hé ! sorry Filip maar zo rap raak je van ons niet af ;-))))))

Gepost door: Katrien | 13-01-08

Ik ben er ook stil van geworden, maar ik heb respect voor zijn keuze. Ik wens hem net zoals jou het beste en hoop hem nog eens aan de start van een marathon te ontmoeten, Antwerpen bijvoorbeeld. Via jou mijn welgemeende *loop*groeten aan Filip!

Gepost door: Jeroen | 13-01-08

disrun 'k had het al gemerkt toen ik op de site van skynetblogs zelf uit kwam. Het is zijn eigen keuze natuurlijk. Langs de andere kant heb je wel gelijk dat zo af en toe eens iets terug lezen uit het verleden op je blog wel leuk is. Hopelijk houdt hij wel nog voldoende plezier in het lopen. Dat is nog altijd belangrijker. En misschien komt de disrun-blog ooit nog wel terug ;-) of toch niet ;-( Trouwens ik heb nooit geweten waar die naam disrun vandaan kwam. Kun je dat eens niet "onthullen"?

Gepost door: Hank | 14-01-08

Verdwenen blog Jammer, maar helaas. Ikzelf besliste te stoppen met bloggen omdat het veel tijd vraagt en het mij voorkwam dat alles al eens geschreven was, maar ik geniet wel nog steeds van de vele lopersblogs en moet ook toegeven dat ik regelmatig eens mijn eigen blog herlees. Succes ook met de Spaanse werkwoorden, mail me maar eens bij problemen. ¡Hasta pronto!

Gepost door: Sven | 15-01-08

allèe Dat is wel heel drastisch. Weg zijn plots toch ook wel een heel pak leuke herinneringen, wat toch wel plezant eens om later nog eens terug te lezen.
Doe hem alvast de groeten.

Gepost door: Marc | 15-01-08

Dat kan gebeuren en inderdaad jammer maar aan de andere kant een keuze die je maakt.
Mooie training trouwens.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 15-01-08

jammer wel een heel drastische beslissing. Ik heb soms ook effe periodes dat ik er niet van wil weten, maar dat duurt gelukkig meestal niet lang. En inderdaad...ik grijp soms ook terug naar oudere berichtjes al is het maar om eens wat te vergelijken of herinneringen op te halen :-)

Gepost door: Ruthje | 16-01-08

De commentaren zijn gesloten.