07-01-08

Waar denk je zoal aan?

Het is een vraag die geregeld word gesteld aan lopers. Als je loopt, waar denk je dan zoal aan. Wel, meestal aan niets denk ik dan? Aan het lopen zelf? Of misschien aan wat we vanavond gaan eten? Het hangt er wat vanaf. Als je je op je tijd moet concentreren, denk ik aan het lopen. Bijvoorbeeld bij de 5x1000m. Tijdens een marathon denk ik ook echt alleen maar aan lopen. Maar bij een rustige duurloop, laat ik mijn gedachten nogal eens gaan. Gezien ik ook graag kook, kan ik tijdens het lopen hele menu's samenstellen. Wat kan ik nog eens uitproberen? Welke cake/taart ga ik maken, enz. Gezien ik ook Spaans volg, zeg ik soms zelfs mijn werkwoorden in stilte op. Je kan het zo gek niet bedenken Tong uitstekend. Als ik tussen de middag aan het lopen ben, kan ik zelfs in gedachten werkgerelateerde problemen oplossen! Waar lopen al niet goed voor is!

Trainingen voorbije week:

maandag: 12km
dinsdag: 7km (het was dan ook 1 januari hé!)
woensdag: 9,5km
donderdag: 9,5km
vrijdag: /
zaterdag: 9,5km
zondag : 20km

totaal: 67,5km.

De rustperiode is echter gedaan. Vanaf nu, heb ik terug een schema te volgen. 2 maart komt er dan ook snel aan!

18:29 Gepost door Anke in sport | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Mooie loopweek ... en dat voor de 1e week van het jaar ; dat beloofd wat voor 2008 ! Wat is er op 02/03 ? Las dat u komend weekend de LP-Marathon gaat lopen op http://webloglopers.skynetblogs.be/ ; heel veel succes gewenst !

Gepost door: Bjorn Paree | 10-01-08

goe en slecht nieuws :-) Als ik tussen de middag aan het lopen ben, kan ik zelfs in gedachten werkgerelateerde problemen oplossen! Waar lopen al niet goed voor is!

das goe nieuws

Het is een vraag die geregeld word gesteld aan lopers

das een dt fout; das slecht nieuws :-)

Gepost door: luc | 16-01-08

De commentaren zijn gesloten.