09-10-07

Balen

Ziek! Sinds vorige week had ik al last van krampen en hoofdpijn, maar dat heb ik wel iedere maand rond dezelfde periode. Dit keer echter duurde het veel langer dan normaal, en veel heviger. Donderdagochtend hadden we nog vergadering gehad, en was ik tussen de middag niet gaan lopen. En de hoofdpijn stak ook weer de kop op. Dacht nog, straks nog mijn 1000m-tjes gaan lopen zal wel verlichting brengen. En dat deed het ook, mijn 1000-tjes waren trouwens nog goed ook.

Maar vrijdagochtend voelde ik me echt belabberd! Net de dag van ons teamactiviteit. (teambuilding) Volledig verdoofd heb ik het nog halfbewust kunnen meemaken, maar daarna gingen de lichten uit! Zaterdagmorgend werd ik kletsnat wakker, heel beroerd. (en nee het was dus geen kater) 's Avonds kwam Annelies dan nog eten voor Filip zijn verjaardag. Ik hield me zo goed mogelijk op de been. (intussen had ik nog steeds 37,8). 's Zondags waren we dan nog uitgenodigd bij vrienden... ook dat moeten afzeggen. In de plaats daarvan, tot 14u in mijn bed doorgebracht, en nadien in de zetel.

Gisteren naar de dokter. (kon er pas om 16u40 terecht, was heeeeel druk). Buikgriep!!! En besmettelijk! Veel rusten is de boodschap. Buiten al het ongemak van ziek te zijn, intussen ook al 5 dagen niet gaan lopen... ook niet humeurbevorderlijk. Bovendien zie ik Echternach ook geschrapt op mijn programma.

Op dit moment voel ik me redelijk, tot seffes. Dan val ik weer doodmoe in de zetel, na mijn kom vloeibaar voedsel....
Vanaf morgen zou het normaal al wat beter moeten gaan, en vanaf donderdag mag ik al iets meer vasters proberen te eten. Vrijdag zijn we dan weer uitgenodigd om te gaan eten... het zal nog bij lichte kost blijven vrees ik.

En mijn verhaal van de 24-uur dat hebben jullie nog te goed, maar ga alvast eens kijken naar www.ultramarathon.be. Daar vinden jullie het verhaal van de overwinnaars.

17:52 Gepost door Anke in sport | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

ziek goed rusten is de boodschap nu, je bent voor je het weet weer in top-conditie!

Gepost door: johan | 09-10-07

OEI !!!!!! Das minder goed nieuws , rust maar goed uit , jammer van Echternach , maar das nu bijzaak zorg eerst goed voor je zelf !! veel beterschap en euuuuh "het 24u verhaal" houden we tegoed hoor :-))))

Gepost door: katrien | 09-10-07

hallo ik heb ook altijd schrik om de griep te krijgen. ik haal daarom elk jaar een spuit tegen de griep maar ik denk dat het niet helpt voor buikgriep denk ik. veel beterschap
owja, ik was afgelopen zondag in amersfoort voor me tweede zes uur dit jaar, aan een honderd kilometer durf ik me toch nog niet te wagen. ik vind het toch wel knap wat je daar gepresteerd hebt hoor in winschoten.
groeten

Gepost door: patrick | 09-10-07

veel beterschap het lijkt daar wel op een ziekenboeg bij jullie !
Veel beterschap, zowel voor jou als voor Filip.
En ... marathons worden er nog genoeg georganiseerd hoor ;-)

Gepost door: patrick | 09-10-07

Ziek Dat klink allemaal wel serieus, veel rusten en goed verzorgen .. Veel beterschap !!

Gepost door: Edith | 09-10-07

BETERSCHAP!!!! Laat je niet te erg vellen hé! Grtz!

Gepost door: AnnAlice | 11-10-07

Waarschijnlijk de weerbots van je ongeloofelijke prestatie door die 100 km te lopen. Hoe goed het ook ging. Dat heeft natruulijk heel veel van je lichaam gevraagd. Geef het nu even tijd om terug op krachten te komen. Dan kun je er achteraf er weer stevig tegen aan gaan.

Gepost door: Hank | 11-10-07

De commentaren zijn gesloten.