12-09-07

Le moment ...

Hoofdstuk 3

Na toch wel een goed nachtrust (jammer genoeg waren andere gestoord door nachtlawaai), kwam HET moment heel dichtbij. Vanaf 6u30 konden we gaan ontbijten, er was zelfs pasta voorzien. Ongeveer rond 6u45 zakten we af naar de ontbijtzaal, waar blijkbaar bijna iedereen al aanwezig was. De pasta heb ik links laten liggen: gezien het feit dat mijn maag dat niet gewoon is, was het ook geen moment om te experimenteren. Dan maar mij tegoedgedaan aan de muesli + cornflakes en koffiekoek. Het gewone menu zeg maar.
We hadden afgesproken om samen richting Winschoten city te trekken omstreeks 8u15. De organisatie had vooropgesteld dat we er tegen 9u zouden zijn. Nog even tijd dus om de nummers op te spelden, na te gaan of we al het nodige wel bijhadden enz.
Lucien,  die de omgeving al wat kende, loodste ons zonder enig probleem naar een parkeerplaats dichtbij de start en aankomst. (vooral belangrijk na de aankomst) en tevens dicht bij de bevoorradingsposten. Er moest voor 12 personen drinken voorzien worden op 2 posten: het waren een heleboel flesjes!
Intussen bleef het maar miezeren. Door de luidsprekers hoorden we dat de kids al waren gestart om hun wedstrijd af te leggen.
We waren dus ruimschoots op tijd om de start niet te missen. Dat gaf me alvast weer de gelegenheid om zomaar even 3 maal nog naar het toilet te gaan. Gelukkig, geen wachtrijen!
Het was nog altijd aan het miezeren, en erg warm was het ook niet in een topje. Gelukkig konden we nog overdekt de start afwachten. De start gebeurde in de sporthal, en die zouden we telkens doormoeten. De laatste seconden tikken weg, en .... we waren weg.

Voor diegene die in cijfers geïnteresseerd zijn:
op
Filip zijn blogje staan mijn tussentijden per 10km, en ook al een heleboel foto's.

Hoe het verder ging... dat lezen jullie morgen.
Nu moet ik naar de Spaanse les.


 

17:51 Gepost door Anke in sport | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Qué casualidad! Yo también, aunque al otro lado. Qué pena que no estás en la mía! Hasta luego!

Gepost door: AnnAlice | 12-09-07

De commentaren zijn gesloten.