11-09-07

Hoofdstuk 2

Hoofdstuk 2

Vrijdag 7 oktober:

Na nog een goede nachtrust, werd het tijd om op te staan, goed te ontbijten en de laatste voorbereidingen te treffen: kledij bijeenzoeken, sandwichen maken voor onderweg, route bestuderen,... 
Tegen 10u30 konden we vertrekken.

Het hotel zelf was nogal moeilijk te vinden, maar we waren nog op tijd. Als eerste zagen we al direct Lucien Taelman die stond te verbroederen met de Nederlandse ploeg. De Belgen, Nederlanders en Duitsers logeerden in hetzelfde hotel. Al de andere ploegen hadden accomodatie op een andere plaats.

webLucien_Tom_Wins2007
Tom Hendriks (NL) en Lucien Taelman (B)

We hadden niet veel tijd om de kamer te inspecteren, want we werden om 16u30 verwacht voor de pastaparty. Uiteindelijk bleek die dan toch een half uur later van start te gaan dan voorzien. Nadien moesten we nog snel onze outfit gaan bijeenzoeken voor de vlaggenparade. De heren hadden voldoende keuze, maar de dames moesten zich eigenlijk een beetje behelpen. Nu ja, we hadden gelukkig allemaal ook nog onze eigen outfit bij in geval van nood.

weblogo063

Na de vlaggenparade, reden we terug naar ons hotel voor de laatste briefing. (nee niet voor onze tactiek te bespreken). En dan ... nog één nachtje slapen. 

 

18:39 Gepost door Anke in sport | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

je houdt ons wel in spanning hé anke :-) idd

Gepost door: Luc Lambrecht | 11-09-07

De commentaren zijn gesloten.