19-08-07

Aftellen

Vrijdag na het werk, mijn loopkledij aangetrokken, echter zonder weinig enthousiasme... Toch de beoogde 14,5km afgelegd. Zaterdagmorgend was ik dan weer super gemotiveerd! Hoe vreemd is dat? Om 8u35 al vertrokken om de 12km af te leggen die er oorspronkelijk op mijn programma stonden. Ik heb er echt deugd van gehad! Echt zalig! Zo moet dat zijn. Dan nog wat gepoetst (gezien er volk kwam,  is dit een sterke motivatie) en de nodige voorbereidingen al getroffen voor het “diner”. Om 16u dan terug vertrokken om mijn tweede training af te werken van 10km. (inhaalkilometers van woensdag).
Vanmorgend was het echter andere koek. Gisterenavond later opgebleven, meer gedronken, meer gegeten en dat moet je dan de dag nadien bekopen. Om 8u30 toch opgestaan en even naar mijn looppartner gebeld, maar die was blijkbaar al vertrokken? Dan maar terug even gaan rusten, en om 11u vertrokken om 20km af te leggen. Filip heeft het zelfde rondje afgelegd. (later vertrokken en sneller terug J ).
De week toch weer goed beëindigd. Volgende week nog een zware trainingsweek en dan wordt het aftellen naar D-day.

19:23 Gepost door Anke in sport | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Goed op dreef nu nog eens tandjesknarsen en je bent er klaar voor ...ho ho wat spannend zeg !! ps die ultraloper zijn naam weet ik niet ga het hem volgende keer vragen

Gepost door: katrien r | 19-08-07

Feestje Met al de nodige drank en eten .. zo trainen .. chapeau .. succes met de komende, zware weken.

Gepost door: Edith | 19-08-07

dichtbij 't komt nu echt wel dichtbij hé. Nog veel plezier met je laatste zware trainingsweek.

Gepost door: Hank | 20-08-07

Oeioei, dan hebben we onbewust en ongewild je trainingsschema overhoop gehaald.
Maar 't eten was lekker, 't was een gezellige avond en eind goed al goed heb je je training dan toch kunnen afwerken! Nu nog even volhouden en 9 sept. zal er sneller zijn dan je denkt.
Wij duimen alvast!

Peter & Anja.

Gepost door: Anja | 21-08-07

De commentaren zijn gesloten.