14-08-07

Vrije tijd?

Gisteren weer wat snelheid getraind. Gezien ik gisteren voor mijn werk eerst naar Brussel moest, kon ik pas na het werk om 17u gaan lopen. En eerlijk gezegd: het viel me zwaar, om dan nog 18km te gaan lopen (met 10x 800m). Vandaag was het mijn (enige) rustdag, gezien er morgen weer een duurloop gepland staat van 3u30min. De weersvoorpelling is echter niet erg rooskleurig.  Maar als ik morgen mijn duurloop doe, is mijn weekend iets rustiger. En dat is maar goed ook, want ondanks dat mijn sociaal leven op een laag pitje staat, komen er zaterdag toch nog eens vrienden eten. Na een duurloop heb ik gewoonlijk wel nood aan wat rust, en val ik meestal ook wel even in slaap. Onschuldig Morgen zal er echter ook nog eens wat in het huishouden moeten gebeuren. Gelukkig krijg ik hiervoor altijd veel steun van Filip! Smile

 

20:48 Gepost door Anke in sport | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

*Bewondering* Ik ben mezelf al de hele tijd aan het zeggen dat ik -eindelijk!- zou moeten gaan lopen, maar in de vakantie laat de motivatie het vaak afweten.. Nochtans zal het nodig zijn want ik wil later ook de 20 van Brussel doen.. Daar is veel voorbereiding voor nodig zeker? .. In ieder geval, veel succes met het lopen !

Gepost door: Sophie | 14-08-07

Huishouden ... Ik sta er ook soms versteld van ,dat mijn man zoveel over heeft om in te grijpen in het huishouden zodat ik mooi mijn trainingen kan af werken ,heeeeel lief hé !!! (kheb zelfs soms schuldgevoelens )

Gepost door: katrien r | 15-08-07

Hey, dag Anke Mooie trainingen, mooie ambities. En ik ken het gevoel, na een lange duurloop val ik soms ook in slaap in de wagen. Als ik niet moet rijden dan toch. Bij lopen, en dan vooral de lange afstanden, hoort veel voorbereiding en dat gaat altijd ten koste van iets anders, maar wat je ervoor terug krijgt is toch wel de moeite waard hé.

Gepost door: Christophe | 15-08-07

Steun Ik sluit mij aan bij Katrien, door de lange duurlopen zijn we inderdaad vaak uren onderweg en dan komt af en toe dat schulgevoel wel boven. Plannen en prioriteiten stellen, dat is belangrijk en met wat extra steun van de partner gaat het allemaal veel beter. Ik heb bewondering voor jou.

Gepost door: Edith | 15-08-07

De commentaren zijn gesloten.