12-08-07

Watervliet

Vrijdag dan mijn toerke gedaan dat normaal op donderdag gepland stond. Al was het maar 10km ver, vreemd genoeg was dit eigenlijk al voldoende. En in dit recupweekje moet ik niets forceren.
Zaterdagmorgend, 20km gelopen, en in de namiddag nog eens 36km gefietst. Gezien ik tot hiertoe NOOIT heb gefietst, moet ik er geen tekeningeske bij maken: een eeltlaagje op mijn achterste zou welkom zijn. En ja, ik had dan nog wel een speciale fietsbroek aan... Het zal hopelijk wel wennen. Het is bovendien nog eens een sportfiets, waar je totaal anders op zit, dan op een "gewone" fiets. Fietsen zal echter regelmatig vanaf nu op het programma staan. Ik moet dan wel een doel hebben: euh een terraske is ideaal Knipoog
Al had ik vannacht goed geslapen, ik werd helemaal niet uitgerust wakker. Het heeft even geduurd, maar ben dan toch op mijn gemakske 12km gaan lopen. Heb er nog van geprofiteerd, want vanaf morgen is het terug bittere ernst. Volgende week 110km en de week daarna 120km met op 25 augustus nog de marathon in Watervliet. Je kan er ook 1/4 - 1/2 of 3/4 marathon lopen. Misschien wel interessant voor diegene die ook een marathon aan het voorbereiden zijn later op het jaar? Een marathon als training... het is eens iets anders.

17:51 Gepost door Anke in sport | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

knap bezig hoor, 'k bewonder je inzet! Watervliet lijkt me ook wel leuk, maar 't valt een beetje op nen slechte dag (avond ervoor stevig feestje voor de boeg...). Succes!

Gepost door: Ruthje | 12-08-07

duathlonneke moest je een uitdaging voor volgend jaar zoeken kan je nog altijd eens duathlon proberen ;-) en euh veel loopgenot hé volgende weken ,ik duim alvast ...

Gepost door: katrien r | 12-08-07

fiets Een heel goede keuze om ook fietsen in je trainingen op te nemen, zo kun je - zonder je gewrichten te belasten - toch nog wat extra conditie opdoen.

Gepost door: Hank | 12-08-07

voorbereiding Een marathon als voorbereiding. 'tja, hopelijk kan ik ooit eens een marathonwedstrijd tot een goed einde brengen. succes

Gepost door: etienne | 12-08-07

EEn fietsbroekje is wel handig voor de kont! en wat een week omvang zeg...En alvast sucses in Watervliet.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 13-08-07

Lopen en fietsen 36 km fietsen, en dat na een 20 km duurloopje. Ik heb bewondering voor jou en blijf je volgen. Watervliet lijkt me ook wel interessant voor een duurloop (training).

Gepost door: Edith | 13-08-07

De commentaren zijn gesloten.