06-08-07

Weekend

Toch niet naar zee vertrokken. Maar ons gewoon thuis bezig gehouden. Vrijdag: zoals aangekondigd, totale rust. Uitslapen, wat lezen, mijn stapel recepten die ik had verzameld wat uitgedund, puzzelen, ...

Zaterdag: vroeg opgestaan, om op tijd 3u30 te gaan lopen. Om 8u15 vertrokken samen met Filip (op de fiets). Ondanks dat het toch redelijk vroeg was, moest ik na 15 minuten al even stoppen om mijn T-shirt uit de doen. (en in topje verder te lopen hé!) Het was al behoorlijk warm. 

AnkeTankWWW

 

En het werd nog warmer... Tegen het einde kreeg ik het moeilijk, en tja, dan moet er nog maar weinig gezegd worden. Filip had dit al snel door. Drinken had ik genoeg bij, maar een natte spons, dat zou pas deugd gedaan hebben.
In de namiddag werden we bij Annelies verwacht (dochter Filip) samen met de rest van de familie. Terwijl de rest zich moe aan het maken was (badminton, petanque,...) kon ik rustig nog wat strips lezen.

Ankeleestwww


Zondag: aangezien het nog warmer werd, weer vroeg opgestaan, dit keer om 15km te gaan lopen. Mijn leuze was, hoe vroeger je verstrekt, en te sneller je loopt, het sneller ben je er van af .

Deze week is het een recupweek. Een week met zo maar even 2 rustdagen
Vandaag al begonnen met 14km.

15:12 Gepost door Anke in sport | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Ge moet het maar doen ... ja hallo ! je hebt er een km weekendje van gemaakt zo te zien (het doet zelfs raar jou in een stoel te zien luieren ;-)) en ZELFS de weel goed ingezet man man man ... waar stopt dat ?? Good Girl !!

Gepost door: katrien r | 06-08-07

sterk bezig Hoi,
Heb je log pas ontdekt, da's een stevige onderneming zo 100km. maar wat ik hier al heb gelezen van je trainingen zal het geen problemen opleveren in Winschoten!

Gepost door: johan | 06-08-07

Sterk Knap gedaan .. een weekend met zoveel km's .. en ja, we moesten dit weekend vroeg vertrekken om nadien lekker in het zonnetje te kunnen luieren. Het was wel heel warm .. geniet van je recup weekje.

Gepost door: Edith | 06-08-07

Het was inderdaad warm dit weekend en een behoorlijk eind gelopen zeg...en nu een beetje rust!!!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 06-08-07

De commentaren zijn gesloten.