28-07-07

 Muziek

Na mijn rustdagje van gisteren (wat betreft lopen dan toch) stond er vandaag 25km op het programma. Aangezien Filip van wacht is, kon hij niet mee met de fiets. Voor de zekerheid had ik dus mijn drankgordel maar mee. Het weer zat ook redelijk mee: geen regen, wel wat wind. Eerst een lus van 20km en dan nog een kleintje van 5km. Om toch wat mentaal afgeleid te worden liep ik met mijn mp3 speler. Intussen heb ik een klein mini-mp3 spelertje van Filip gekregen, ik moet er enkel nog een aangepast headsetje voor zoeken. Het is nog kleiner dan een luciferdoosje. (zie foto) Muziektips zijn altijd welkom...

mp3web

Onderweg tijdens mijn training kwam ik mijn collega Chris Landuydt tegen. Hij was om 8u15 al vertrokken om een wandeltraining van 25km af te leggen. Op 10 augustus doet hij mee aan de Dodentocht in Bornem.

Morgen lopen we nog de ontbrekende km's bij elkaar om de week af te sluiten met 100km.

20:00 Gepost door Anke in sport | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Het was leuk je in volle training tegen het lijf te lopen Anke. Ik volg je prestaties vanaf nu op de voet :)

Gepost door: Chris | 29-07-07

muziek Ik loop ook al eens graag met muziek. In mijn itunes databank zit voor meer dan 24 dagen muziek. Als je wat wil komen halen voor op uw mp3 hoor ik het wel. 3 favoriete loopnummers zijn voor mij : Start Me Up van de Stones, Pride van U2 en Don't You van Simple Minds.

Gepost door: marco baetens | 29-07-07

Hey sporty woman, op zo'n mooie dag :-( als vandaag, nam ik nogmaals de tijd om naar je blog te piepen. Tja je 'begeleidster' voor 9 september leeft met je mee. Of we op 8/9 erbij zullen zijn, zal de agenda uitwijzen maar het staat er wel al in genoteerd. Goe trainen en ik heb echt heel veel bewondering voor wat jij op zo'n korte tijd hebt verwezelijkt

sportieve groetjes, je collegaatje

Gepost door: Cath | 29-07-07

Lounge Lounge muziek kan inspirerend werken .. tenminste bij mij toch .. Cafe Del Mar, Chine Collection. Het lijkt raar, maar het werkt ..

Gepost door: Edith | 29-07-07

De commentaren zijn gesloten.