24-07-07

De weg naar... geen weg terug.

Vandaag stond er dus een rustig recuploopje op het programma. De weergoden waren me dit keer eens gunstig gezind, zodat ik het toch zo goed als droog heb kunnen houden. 
De KBAB (Kon. Belgische Atletiek Bond) heeft de selectie voor de 100km bevestigd. Er is dus geen weg terug. "Het is voor echt nu" zoals ze zeggen .

Mocht je mijn punten ooit hebben gezien van de lessen LO (lichamelijke opvoeding) , dan zou je het zeker niet geloven. Ik haalde altijd amper de helft. Handstanden, radslagen,... nee niets voor mij. We deden af en toe ook wel eens volleybal, maar ook dat was niet mijn ding. (sorry Filip). En tja, lopen kwam ook aanbod, maar vreemd genoeg, was ik daar ook niet sterk in! Blijkbaar ben ik een laatbloeier.
Morgen terug een pittige training.

19:42 Gepost door Anke in sport | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Laatbloeier Zo zie ja maar .. Ik heb ook altijd problemen gehad met lopen .. een toertje rond het park was me iets te veel .. waarschijnlijk teveel gebabbeld. Succes met de 100 km

Gepost door: Edith | 24-07-07

Je moet het maar doen hé... Ik vind het persoonlijk een hele prestatie dat je al geselecteerd bent,(dat pakken ze niet meer af hé!!!!) en voor de rest doe je nu maar waar je echt zin in hebt en tot waar jij wil gaan ...en dat kan hééééél ver zijn :-)ps dat van het blogje heb ik erop gezet om dat je voor veel mensen een GROOT voorbeeld kan zijn (ik ben allesinds al een fan ..sukses !!;-)

Gepost door: katrien r | 24-07-07

proficiat Proficiat met je selectie Anke. Zo zie je maar... punten LO zijn waardeloos. Zelf was ik daar ook geen uitblinker in en als er tijdens de lessen LO niet af en toe eens mocht worden gelopen of gezwommen was ik zelfs dik gebuisd geweest voor dat vak.
Veel succes met de trainingen !
Loop ze,
Bart

Gepost door: Bart | 25-07-07

De commentaren zijn gesloten.