02-06-05

20 km van Brussel deel 2

Het blijkt dat ik bijna al 10 plaatsen gedaald ben in de rangschikking van de 20km van Brussel.  Maar goed, als het geen 100-den plaatsen zijn. 
 
Toch nog even een sfeerbeeld: ik ben dus klein (1m57), en daar sta je dan, meestal dus tussen veel grotere personen.  Zelf ben ik, al zeg ik het zelf, heel bescheiden.  Ook geen flashy outfit, alles gewoontjes. Ik doe gewoon mijn best.
Maar dan heb je daar zo van die figuren, jongens toch.  De kleding maakt de man zegt men.  En dan denk je zo van, amaai dat zal wel een goede loper zijn, je bent geïmponeerd.  Realiteit is echter meestal anders, heb ik geleerd. 
 
In het begin is er ook een geduw en getrek: ik zou bijna een helm moeten opzetten: met al die ellebogen ter hoogte van mijn oren.  En dan zijn erbij die alles geven de eerste km, en die loop je dan op je sloffen bij de 3km alweer voorbij.
 
Het volgende slagveld zijn de bevoorradingen: de eerste was ik eigenlijk al voorbij want die had ik niet vooraf gezien.  De volgende: het was precies of er was niet genoeg voor iedereen.  En dan vliegen de waterfleskes in het rond.  Je loopt over de waterfleskes :-)  het is alsof je op water loopt :-)
Wat moet dat niet zijn als je ergens in de 20 000 moet starten.
 
Ik begin die 20km wel gewoon te worden: maandag helemaal niet stijf, en zelfs niet gaan lopen.  Dinsdag gaan lopen, maar niks van pijn.
 
Op naar de volgende, maar eerst terug wat trainen en vooral: verhuizen.
 

11:18 Gepost door Anke | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |