31-05-05

20 km van Brussel

Het is alweer 2 dagen geleden: de 20km van Brussel.  Gelukkig dat het niet meer zo warm was als de dag ervoor.  Al bij al viel het goed mee: veel volk, uiteraard, wat geduw, enz.  uiteindelijk ben ik geëindig in 1:46:20, met een 2minuten stilstaan of schuifelen voor ik eigenlijk kon beginnen lopen, 6 minuten sneller als vorig jaar, en geëindigd als 5284ste.  Jammer, niet op mijn eigen naam, maar op de naam de dochter van Filip.  Maar ach, ik weet dat ik het heb gelopen...
 
Anke

18:54 Gepost door Anke | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

21-05-05

Fit

Het valt tegenwoordig niet mee, om nog eens rustig iets op mijn blog te kunnen zetten.  Vorige week was ik totaal futloos.  Geen energie. Pas vanaf donderdag is het terug wat verbeterd.

Gisteren heb ik zelfs een goede fittest afgelegd.  Sinds vorig jaar juli, heb ik me hiervoor ingeschreven;  het wordt aangeboden via het werk.  In het begin, de testfase, was het eigenlijk alleen bedoeld, voor diegene die nog niets van sport deden, en die een extra stimulans nodig hadden.  Maar het was blijkbaar zo een succes dat nu iedereen er aan kan deelnemen.  Voorlopig blijft het maar beperkt tot 1 jaar, maar misschien dat er nog een vervolg komt.

Daar ik eigenlijk vooral loop, doe ik dus een looptest.  Je wordt in categorieën ingedeeld van 1 (slechte conditie) tot 7 (zeer goede conditie).  En jawel, gisteren scoorde ik een 7.  Ik kan daarin nog verbeteren, maar in de zomer moet dat wel lukken hé.

Anke

 

 

 

15:04 Gepost door Anke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-05-05

Schilderen

De werken schieten al bij al goed op, mede dankzij de hulp van mijn papa.  De kleuren zijn soms verrassend, maar tot hiertoe al altijd wel meegevallen.  De traphal vrees ik gaat misschien wat donker zijn, maar ik hang daar wel iets fel blauws of zo aan de muur en het komt in orde.
Vorige week heb ik een beetje kunnen meehelpen, maar sommige stukken zijn zo hoog... br, en ik heb hoogtevrees.  Ik kan net 3 trapjes op de ladder zetten om aan het plafond te kunnen.   Maar eindelijk is mijn kast ook af: dit was een donkerbruine oude kast, die we hebben afgeschuurd en herschilderd: daar zijn ook uuuuuuuuuren ingekropen amaai. 
De deuren zijn ook voor mij :-) .  Och alle beetjes helpen.
Vandaag ga ik seffes op ons oud adres nog wat poetsen, dat moet ook nog gebeuren zo nu en dan... het zal wel weer gemakkelijk 9 uur zijn voor we aan tafel zitten. 
 
Anke

18:53 Gepost door Anke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-05-05

Eindeljk eens even tijd voor mezelf

Het is enorm, enorm lang geleden dat ik nog eens iets op mijn blogje heb gezet. Gewoon geen tijd, geen zin, te moe,...  Maar deze week, heb ik een weekje vrij, vooral om in ons nieuw huis te gaan werken, maar in de voormiddag tracht ik het toch wel even rustig aan te doen: beetje langer slapen, rustig ontbijten, wat tijd voor mezelf.  De laatste weken had ik enorm veel last van stress: problemen met de notaris (het bleef maar duren, kregen nooit antwoord,...) , veel te doen op het werk.  Dus moet ik er deze week maar trachten van te profiteren en proberen te ontstressen.  Rotsje ligt hier gezellig naast mij te slapen.  Nog te dromen van haar nachtelijke avonturen?
 
Zondag ben ik met Filip meegeweest naar Visé, omdat Filip er de maasmarathon ging meedoen.  Vorig jaar was het de eerste keer dat ik mee ben geweest met de fiets, en zo is het eigenlijk allemaal tussen ons begonnen.  De Maasmarathon vind ik ook wel leuk om mee te fietsen: rustig en mooi parcours...
Dit jaar was het enorm warm: was ik blij dat ik het maar bij fietsen moest houden en geen halve marathon moest lopen.  Onmenselijk. 
We waren wel mooi op tijd: we konden nog voor de start, rustig iets drinken op een terrasje, en de drukte gadeslaan. 
 
Vanmorgen is Filp nog gaan werken, en ik ga eens naar Ikea denk ik, nadat ik het afwasje heb gedaan, wat strijken,... en vanmiddag weer wat schilderen.
 
Anke
 

08:42 Gepost door Anke | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |