03-05-05

Eindeljk eens even tijd voor mezelf

Het is enorm, enorm lang geleden dat ik nog eens iets op mijn blogje heb gezet. Gewoon geen tijd, geen zin, te moe,...  Maar deze week, heb ik een weekje vrij, vooral om in ons nieuw huis te gaan werken, maar in de voormiddag tracht ik het toch wel even rustig aan te doen: beetje langer slapen, rustig ontbijten, wat tijd voor mezelf.  De laatste weken had ik enorm veel last van stress: problemen met de notaris (het bleef maar duren, kregen nooit antwoord,...) , veel te doen op het werk.  Dus moet ik er deze week maar trachten van te profiteren en proberen te ontstressen.  Rotsje ligt hier gezellig naast mij te slapen.  Nog te dromen van haar nachtelijke avonturen?
 
Zondag ben ik met Filip meegeweest naar Visé, omdat Filip er de maasmarathon ging meedoen.  Vorig jaar was het de eerste keer dat ik mee ben geweest met de fiets, en zo is het eigenlijk allemaal tussen ons begonnen.  De Maasmarathon vind ik ook wel leuk om mee te fietsen: rustig en mooi parcours...
Dit jaar was het enorm warm: was ik blij dat ik het maar bij fietsen moest houden en geen halve marathon moest lopen.  Onmenselijk. 
We waren wel mooi op tijd: we konden nog voor de start, rustig iets drinken op een terrasje, en de drukte gadeslaan. 
 
Vanmorgen is Filp nog gaan werken, en ik ga eens naar Ikea denk ik, nadat ik het afwasje heb gedaan, wat strijken,... en vanmiddag weer wat schilderen.
 
Anke
 

08:42 Gepost door Anke | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Zo is het begonnen... en dat moeten we in eer houden!!
Bedankt voor je steun in deze moeilijke marathon. Je zag er super uit!

Gepost door: je lieverd | 03-05-05

De commentaren zijn gesloten.