20-03-05

Lopen

Tja, vandaag ga ik het ook enkel en alleen over lopen hebben. 
Gisteren was er namelijk een wedstrijd met verstrek in Maasdam.  Filip is gegaan voor 63! km, ik heb me beperkt tot "maar" 21,190 km.  Vroeg opstaan, gelukkig niet al te ver rijden.
Tot aan de aankomststreep viel alles goed mee, maar vanaf daarna tel je blijkbaar als vrouw niet meer mee: kleedkamer voor de dames?  mmmmm, niet echt te vinden.  Ik ben al niet zo "exhibitionistisch" aangelegd, zo'n gemeenschappelijke douches vind ik namelijk vreselijk, maar totaal niks, is natuurlijk weer een ander verhaal.  Uitendelijk een sleutel gekregen van een kleedkamer (het was te doen aan een voetbalclub) die op zich al in gebruik was, maar die mannen waren aan het voetballen.  Die kleedkamer kreeg ik met alle goede wil van de wereld niet op slot. Dan maar snel snel een ander T-shirt aangetrokken en snel weer naarbuiten.
Voor wie het mocht interesseren: ik heb de afstand afgelegd in 1:46:36, een 12km/uur dus.  Nog geen vodje papier heb ik gekregen, met mijn tijd en afstand erop.  Zolang je geen marathon loopt is dat blijkbaar overbodig.
Nu ja: Filip heeft wel een mooi certificaat gekregen: 63,57 km, in 4:51:37.  Meer daarover moet je lezen op disrun.skynetblogs.be.
En uiteraard ben ik super trots op hem! 
 
 
 
 

08:29 Gepost door Anke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ik ben.. heel trots op jou schat! En je zag er fantastisch uit!
Bedankt voor je steun in mijn laatste ronde en de laatste 2 km dat je nog meegelopen hebt!

Gepost door: Filip | 20-03-05

Maasdam En zo kom ik ook eens op jouw blog terecht. Proficiat met je halve marathon! Ik had me op voorhand (thuis dus) al omgekleed en de last minute change in de auto gedaan. Qua accomodatie was het inderdaad nogal een lachertje maar dat kon bij ons zeker de fun niet drukken!! En Filip heeft inderdaad een superprestatie verricht!!

Gepost door: Ruthje | 20-03-05

De commentaren zijn gesloten.